Лидерът на европейските социалисти и втори в листата на БСП

...
Лидерът на европейските социалисти и втори в листата на БСП
Коментари Харесай

Станишев: Избирателите не ни припознават като алтернатива

Лидерът на европейските социалисти и втори в листата на Българска социалистическа партия Сергей Станишев разяснява случилото се в Българска социалистическа партия след евровота.

Пред Bulgaria on air той изрази мнение, че след тези резултати столетницата би трябвало да направи същински разбор, а не да подхваща трагични дейности или да се пробва да замита проблемите под килима.

„ Начинът, по който се подходи не взема решение никакви въпроси. Трябва ни сериозен дълбочинен разбор за какво за повторно след 2017 година при избори, поднесени съвсем на тепсия губим. Защо не ни припознават като опция? “, разяснява Сергей Станишев.

„ И този път главната линия в акцията беше: „ Гласувайте за Българска социалистическа партия “ и това е първа крачка към предварителни избори. Ако не създадем подобен разбор сме обречени и трети път и четвърти път да повтаряме същите неточности със същия резултат и това не е в полза на Българска социалистическа партия. В интерес на Българска социалистическа партия е да има сериозен диалог, а не конфликти кой над кого ще надделее “, съобщи водачът на ПЕС. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР