Лидерът на Европейската народна партия Манфред Вебер обеща днес един

...
Лидерът на Европейската народна партия Манфред Вебер обеща днес един
Коментари Харесай

Манфред Вебер обеща силен и щедър Европейски съюз

Лидерът на Европейската национална партия Манфред Вебер даде обещание през днешния ден един мощен и великодушен Европейски съюз, съобщи Франс прес.

Германецът, който е апетитен за правоприемник на Жан-Клод Юнкер на поста ръководител на Европейската комисия, съобщи, че желае да отгърне страницата с Брекзит, с цел да се концентрира върху същинските проблеми, с които се сблъскват жителите на Европейския съюз.

В три обособени видеозаписа, показани през днешния ден в Дома на европейската история в Брюксел, Вебер уточни целите си за Европейски Съюз. На първо място, той желае една мощна Европа, която ще разполага с повече хора, които да пазят границите ѝ и да се борят против противозаконната имиграция и тероризма. Вебер ще се бори и за една умна Европа, в която да бъдат разработвани стратегии за основаване на медикаменти за заболявания като рака, да вземем за пример. На трето място, водачът на ЕНП съобщи, че желае една великодушна Европа, която да сътвори собствен "план "Маршал " за Африка " и да води ефикасна битка с световното стопляне.

Вебер ще стартира на 23 април в Атина своята предизборна обиколка на Европа, по време на която ще посети огромен брой европейски страни. Обиколката ще приключи в Германия на 24 май.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР