Лидерът на една от най-активните организации в протестите - Георги

...
Лидерът на една от най-активните организации в протестите - Георги
Коментари Харесай

Георги Георгиев от БОЕЦ: Борисов хвърля оставка днес или най-късно в понеделник

Лидерът на една от най-активните организации в митингите - Георги Георгиев от " БОЕЦ ", раздруса нета със среднощен статус. Той с наслада разгласи, че премрът Бойко Борисов ще подаде оставка през днешния ден или най-късно в понеделник. Освен това Георгиев разказа разновидностите след бленуваното отдръпване на министър-председателя.

ЕТО КАКВО НАПИСА ЛИДЕРЪТ НА БОЕЦ БЕЗ РЕДАКТОРСКА НАМЕСА:

ВАЖНО!
Днес, или най-късно в понеделник Борисов ще подаде оставка. До тук добре, жителите печелим тази първа борба. Какво следва обаче? Следва въртележката с мандатите и разновидностите са няколко.
Първи вид - Радев връчва нов мандат на ГЕРБ (длъжен е по Конституция) и те оферират и си гласоподават с патреотите нов кабинет с различен министър председател. Това е класическа замяна. Няма да го позволим и приемем.
Втори вид – Радев връчва мандат на ГЕРБ, те се отхвърлят по-късно връчва на Българска социалистическа партия и те се отхвърлят и най-после връчва на Оперативна програма и те сформират „ експертен ” кабинет с поддръжката на ГЕРБ. Това е фантазията на Доган, Пеевски и Движение за права и свободи от години. Няма да го позволим и приемем.
Трети вид – Радев връчва трита мандата, никой не сформира държавно управление и президента сформира длъжностен кабинет. И това към този момент сме го виждали и знаем до какво води.
Единственият вид, който БОЕЦ можем да приемем е – оставка на Буда, изключителни избори и Граждански длъжностен кабинет, който Радев да назначи и който да има една цел – свободни и почтени избори. БОЕЦ не се борим за властта и ние няма да участваме в този кабинет, само че откровено имаме вяра, че има почтени и самостоятелни хора, които да поемат тази отговорност!
И още нещо. Не забравяйте, че оставката на Буда е единствено началото. Веднага по-късно би трябвало да сме пред Народното събрание, преди да се разпусне с няколко претенции – Закон за лустрацията, смяна на изборният Кодекс, въвеждане на цивилен надзор върху изборите, електронно-дистанционно гласоподаване и тн. И паралелно с това – пред правосъдната палата за ОСТАВКАТА НА ГЕШЕВ!
Няма да забравим и оставките на Кошлуков и Цацаров!
Няма да позволим да бъдем излъгани още веднъж! БОЕЦ няма да отстъпим и ще продължим борбата до постигането на тези претенции и цели. И по-късно също продължаваме! Предстоящите събития са и тест за това кой защо се бори действително и до къде му стига куража. Вярваме, че имаме исторически късмет да разчистим кочината, в която мафията трансформира страната ни и да стъпим на чисто, с цел да почнем да си редим страната! Нашата най-важна цел е да изградим същинско будно гражданско общество и това се случва сега. Именно това е гаранцията, че замяна и взаимни отстъпки няма да има. Ние, бойците и жителите ще сме гарантите. И няма значение кой ще пристигна той към този момент знае, че нас ни има и в случай че съобщи доверието и интереса на обществото, не 10 години, а 10 дни няма да го поносим. Ако би трябвало ще смъкваме и идващите, само че ще изтръгнем страната от лапите на мафията и статуквото.
Битката продължава!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР