Лидерът на ДСБ и съпредседател на Демократична България ген. Атанас

...
Лидерът на ДСБ и съпредседател на Демократична България ген. Атанас
Коментари Харесай

Атанасов събира ръководството на ДСБ, ще мислят за правителството на Слави |

Лидерът на ДСБ и съпредседател на " Демократична България " ген. Атанас Атанасов привиква съвещание на управлението на ДСБ, с цел да обсъдят позицията си отновсно оферти от Слави Трифонов кабинет и образуването на болшинство в идващото Народно заседание.

Без да показва биха или не биха подкрепили проектокабинета на Има Такъв Народ, Атанасов разяснява, че " сформирането на държавно управление е комплицирана политическа задача, изискваща съблюдаване на конституционните процедури, търсене на групови решения, разговор сред политическите сили и консенсус по главните политически въпроси за ръководството на страната ".

Той въпреки всичко разяснява изненадващия ход на Трифонов:

Прибързаното предложение на противоречив състав на държавно управление основава риск за миниране на разговора сред парламентарно показаните политически сили за решаването на тази съществена задача.

Накрая желая да подчертая, че за нас водещ би трябвало да бъде вотът на гласоподавателите, които ни демонстрираха че желаят отстраняването на Борисов от власт и основаване на политическа непоклатимост посредством преустановяване на политическата рецесия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР