Лидерът на ДСБ Ген. Атанас Атанасов заяви в ефира на

...
Лидерът на ДСБ Ген. Атанас Атанасов заяви в ефира на
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Целта на посещението на Медведев е Борисов да отиде в ЕС и да защити интересите на Русия

Лидерът на ДСБ Ген. Атанас Атанасов съобщи в ефира на утринния блок на bTV, че не вижда нищо позитивно в визитите на Йенс Столтенберг от НАТО и премиера на Русия Дмитрий Медведев в България.

" От второто посещаване няма резултат, а и Столтенберг какво пристигна да ни каже, като че ли не разбрахме. Бойко Борисов не пропусна да каже, че ние не сме Троянския кон на Русия в НАТО. Това ми звучи като виновен негонен бяга. За Медведев какъв е резултатът? За какво си приказваха, какво подписаха  - нищо. Медведев пристигна с една задача - да сложи задача на българския министър председател да отиде в Европейския съюз и пред Европейската комисия да се бори за съветските ползи. Защото геостратегическия интерес на Русия е да продава газ на своите другари в Европейски Съюз, само че да заобикаля Украйна. Тръгнаха да вършат Южен поток, стопираха го, в този момент вършат Турски поток през България и би трябвало Бойко Борисов да се пребори пред Европейска комисия да бъзде позволено строителството на този поток, с цел да се даде газ на приятелите на Путин в Сърбия и в Унгария. Защо? И от Европейска комисия незабавно ни споделиха, че на този стадий този план не дава отговор на европейските условия ", сподели Атанасов.

" Към сегашния миг България има подписан контракт с Русия, който изтича през 2030 година за доставка на газ по съществуващия поток, който минава през Украйна. Защо тогава ни е на нас да вършим различен газопровод, откакто имаме 11 години напред. Отделно от това стротиелството на този провод от Провадия до сръбската граница ще бъде за наша сметка, което ще го плащаме ние - 3 милиарда и 300 милиона. Ще плащаме ние 20 години. Нищо не печелим. Това е ситуацията. Руснаците си гонят имперските ползи. Въпросът е по какъв начин ние се държим и обслужваме техните ползи.

Когато към настоящиея миг в България се води следствие дружно с британските служби по тази причина по какъв начин офицери от военното разузнаване на Русия са взели участие в опит за ликвидиране на трима български жители и ти да посрещнещ премиера на Русия с почести... Не знам какво е това. Има към този момент доказателства ", сподели още Атанасов.

Той посъветва руснаците " да вземат да си приравнят рублата към юана, тъй като са станали китайска провинция ".

Накрая той призна, че недоумява по какъв начин Корнелия Нинова поддържа Лаура Кьовеши за европейски основен прокурор, а Бойко Борисов мълчи по тематиката.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР