Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ обяви, че вътрешният министър Бойко

...
Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ обяви, че вътрешният министър Бойко
Коментари Харесай

ДПС обвини ПП, че не спазват правилата, а създават свои като социалдемократи

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ разгласи, че вътрешният министър Бойко Рашков не му е дал отговор на въпрос с доказателствени документи за напън върху партийни членове и симпатизанти от придвижването по време на изборите, поради което "лъжели всички ", в това число и гласоподавателите, и президента.

Миналата седмица поради "нехаресания " отговор, който е разполагаем на уеб страницата на Народното събрание, Движение за права и свободи заплаши Никола Минчев с оставка.

И тогава, и през днешния ден ръководителят на Народното събрание разгласи, че отговор от Бойко Рашков има, както и че му е предадено възражението. Тази заран Мустафа Карадайъ упрекна "Продължаваме смяната ", че не съблюдават разпоредбите, а основават свои като социалдемократи, което пък е налагане на националсоциалистически способи и способи. Зам.-председателят на партията Халил Летифов сподели, че с пляскането си "Продължаваме смяната " трансформира Народното събрание в гумен щемпел и придатък на Министерския съвет.

За следващ ден ГЕРБ-СДС изиска да се прегледа предложение на опозицията за помощи за общини и други поради скъпия ток. Председателят на групата на "БСП за България " Георги Свиленски упрекна някогашните ръководещи в популизъм, защото били отговорни за излизането на свободния пазар на тока, спрели плана "Белене ", а в някои общини на ГЕРБ се плащало по 6500 лева на улична лампа. "Смирете се, замълчете ", прикани Свиленски, съобщи Дневник.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР