Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ научи от медиите за замразените

...
Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ научи от медиите за замразените
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Трите власти в България в момента не функционират

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ научи от медиите за замразените договаряния сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. 
Прочетете още
" За страдание не съм в течение на тези вести, ние сме на възпоменателни манифестации за майските събития от 89-та година, които са в основата на рухването на комунистическия режим в България. Които са израз за битката за права и свободи в България по това време ", съобщи Карадайъ в ефира на Българска национална телевизия.

" Но това, което виждаме сега е, че трите управляващи в България сега не действат. Виждаме кавги във всички управляващи. 5 следващи избори напоправихме, само че персоналното его, партийното его и безотговорното отношение на някой участници направиха по този начин, че не може да преодолеем политическата рецесия, а без да преодолеем нея, не може да преодолеем и останалите рецесии - икономическа, здравна, съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в с. Медовец, където взе участие във възпоменателен протест

Карадайъ добави, че персоналното его и безотговорното държание на някои политици в допълнение пречат за решаването на политическата рецесия, а цената за това се заплаща от българския народ.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР