Лидерът на ДОСТ Лютви Местан, обявиняем заради тежката катастрофа в

...
Лидерът на ДОСТ Лютви Местан, обявиняем заради тежката катастрофа в
Коментари Харесай

​Лютви Местан отново е с парична гаранция от 10 хиляди лева

Лидерът на ДОСТ Лютви Местан, обявиняем поради тежката злополука в Кърджалийско, при която в неделя почина 6-месечно бебе, е с наложена парична гаранция от 10 хиляди лв..

Кърджали
 © фотография: АРХИВ
Днес, с разпореждане на следовател от Окръжен следствен отдел при Окръжна прокуратура – Кърджали във връзка с Местан е взета мярка за неотклонение " парична гаранция " в размер на 10 000 лв.. Мярката за неотклонение е взета като е съобразена с публичната заплаха на закононарушението, с доказателствата против обвинения и с имущественото му състояние, за което са събрани доказателства, обявиха от пресцентъра на Окръжна прокуратура - Кърджали.

От там направиха уточнението, че постановлението за паричната гаранция е връчено на Местан. Той е бил свикан за 14 часа в Окръжен следствен отдел при Окръжна прокуратура - Кърджали, само че се е явил към 10 часа, когато му е било връчено постановлението.
 Съдът в Кърджали анулира гаранцията на Лютви Местан Съдът в Кърджали анулира гаранцията на Лютви Местан
Окръжният съд в Кърджали анулира гаранцията от 10 000 лв. на водача на ДОСТ Лютви Местан, оповестява БНР. Тя беше наложена от прокуратурата за катастроф...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР