Лидерът на Демократическия съюз за интеграция и участник в правителствената

...
Лидерът на Демократическия съюз за интеграция и участник в правителствената
Коментари Харесай

Али Ахмети очаква решение на спора с България до края на месеца

Лидерът на Демократическия съюз за интеграция и участник в държавната коалиция в районен съд Македония Али Ахмети чака решение на разногласието сред управляващите в Скопие и София до края на този месец, съобщи БГНЕС.

" Аз не съм в лагера на песимистите. Според мен до края на този месец ще се откри решение на разногласието с България. Краят ще бъде в интерес на мира, стабилността и бъдещето...Сега е моментът за намиране на решение. Необходимо е да демонстрираме кураж ", сподели Ахмети.

Лидерът на ДСИ счита, че " това е за положителното на страната му, само че и за самата България, която има интерес да има позитивен край ".

" В момента френският президент Макрон подкрепя този развой. Аз имам вяра в бъдещето и заради тази причина имам вяра, че ще има решение до края на месец юни. Нашите съдружници и другари са съществено ангажирани. Макрон пое отговорност Балканите да бъдат по-сигурни и по-мирни, тъй като е задоволително да оставим открити въпроси и в случай че отлагаме решението на проблемите по този начин ще се стигне до експлоадирането на всевъзможни искри ", сподели още Ахмети.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР