Лидерът на ДБ Христо Иванов не закъсня с отговора си

...
Лидерът на ДБ Христо Иванов не закъсня с отговора си
Коментари Харесай

Иванов отвърна на Слави с три въпроса

Лидерът на Демократична България Христо Иванов не закъсня с отговора си на офанзивата на Слави Трифонов, който го набеди, че взривява ситуацията и тласка страната към нови избори.  " Политиката става мръсна работа, когато не знаеш какво правиш и защо се бориш. " Така сбито даде отговора си ръководителят на Демократична България. 

От Демократична България желаят отговори на следните 3 въпроса, с цел да преценяват дали да дадат поддръжката си за държавно управление на " ИТН ", изясни съпредседателят на обединяването:

1. Какъв е стандартът по който ще се избират министрите и премиера?
2. Ще има ли документално вдишване на политически задължения, по които се чака поддръжка?
3. Каква ще е структурата на парламентарното болшинство, тъй че да изключи опцията на Движение за права и свободи и ГЕРБ да въздействат върху неговите решения?

" Отново виждам най-различни разсъждания, метафизичен, само че не виждам отговора на тези 3 въпроса. Чакам отговора им, тъй като те са политическите въпроси, от които ще зависи нашето решение дали да подкрепим или да не подкрепим един кабинет ", сподели Христо Иванов пред " 24 часа ".

От консултациите сред двете парламентарни сили резултат нямало, счита той. " Нищо не сме се споразумели. Самата концепция за съглашение явно те отхвърлят да се разисква ", добави още Иванов.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР