Лидерът на "Да, България" и съпредседател на "Демократична България" Христо

...
Лидерът на "Да, България" и съпредседател на "Демократична България" Христо
Коментари Харесай

Христо Иванов се върна на плаж Росенец, търси оградата към морето

Лидерът на "Да, България " и съпредседател на "Демократична България " Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския се върна през днешния ден на плаж "Росенец ". Той и съратниците му ревизираха дали има ограда към морето.

Въпреки че достъпът не беше стеснен, Иванов се усъмни, че това е единствено за пред медиите и след това ограждението отново ще се върне. Той предизвести, че са вероятни и нови протестни дейности край дома на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган.

Прокуратурата изиска Христо Иванов да се извини за "неверни и обидни изказвания "

Бившият правосъден министър още веднъж настоя, че става въпрос за терен с изключителна държавна благосъстоятелност и всички хора би трябвало да имат достъп до плажа.

Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския направи акция в парк "Росенец " при започване на юли. Той и Иво Мирчев влязоха в спор с охранители на парцела, които се оказаха чиновници на Националната работа за защита. Случката даде мотив за доста полемики, а от "Да, България " проведоха и протест.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР