Лидерът на Да, България Христо Иванов отново поиска да бъде

...
Лидерът на Да, България Христо Иванов отново поиска да бъде
Коментари Харесай

Христо Иванов пак атакува пътя към плаж Росенец

Лидерът на " Да, България " Христо Иванов още веднъж изиска да бъде освободен общинския път към плаж Росенец , оповестиха от обединяването " Демократична България ", в което е и партията на Иванов. Това стана на конференция в Бургас.

Иванов даде изказване и дружно с публицисти се насочи към плаж Росенец, където видя, че оградата до плажа е отчасти отстранена. " Очевидно, разбирайки, че ние ще дойдем, е била отстранена половината ограда , което за мен е удостоверение за две неща: че публичният напън работи и че считат да преградят още веднъж, откакто си тръгнем. Оградата явно може всеки миг да бъде върната, по тази причина желая да предупредя кмета на Бургас, че в случай че тук не бъде открита опция трайно за достъп, ще бъдем принудени да призовем хората още веднъж към всеобщо плажуване. "

Иванов желае Министерство на регионалното развитие да издаде акт за държавна благосъстоятелност на плажа на Росенец, който до момента не е бил актуван. Според отговор от ведомството, те били сюрпризирани, че там има плаж и го считат за новообразувал се. От Министерство на регионалното развитие са отпратили проблема към Министерство на туризма, което също не е съумяло да стигне до плажа поради поставената ограда.
 Учени от Българска академия на науките желаеха оставка на кабинета „ Борисов-3 “
Учени от Българска академия на науките желаеха оставка на кабинета „ Борисов-3 “

Никой не има вяра, че това държавно управление е способно да провежда избори, настояват те

Без отговор досега е и питането до регионалния шеф за това дали е подхванал дейности за изземване на парцела (т.нар. летни сараи на Доган - б.р.), който е обществена държавна благосъстоятелност, както и сигнал до ДНСК и кмета на Община Бургас, с искане за инспекция какво е положението на " административната " постройка на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган.

Иванов пита за какво постройката не е пусната в употреба и да се посочи какъв е режимът и има ли акт 16 .

По думите на кмета, пътят до парцела не може да се изземе, тъй като имало Подробен организационен проект, който се апелира. Иначе пътят е обществена общинска благосъстоятелност .
 Бареков чака Христо Иванов на Буджака край Созопол
Бареков чака Христо Иванов на Буджака край Созопол

" Няма заварден плаж, тъй като плаж няма "

Според общинския консултант от " Демократична България " Димитър Найденов каквито и ремонтни действия да вървят в този парцел, няма правно съображение, на което пътят да бъде преграждан.

" Твърдението на кмета е неточно, тъй като, когато един Подробен устройствен план се апелира, това значи, че не е влезнал в действие, което значи, че пътят към момента си е общинска благосъстоятелност ", сподели Найденов.

" Физически постоянно е имало връзка сред общинския и държавния път. Цялото изказване, че това било път с отпаднало предопределение, тъй като той забивал в частен парцел, в действителност се оказва една неистина, на която беше учреден целият този проблем ", изясни настояването си Христо Иванов и добави, че това е емблематичен проблем, тъй като касае Ахмед Доган, който постоянно е бил изключение.

" Т ам няма нито едно законно нещо: оградата, самата постройка, яхтеното пристанище, парцелите... каквото и да вземете, има голямо количество въпроси, които опират до дейностите на страната . Нашето гледище е всичко да се урегулира, страната да си свърши работата. Защото нашият проблем е с страната, която си затваря очите ", сподели Иванов.

Относно случката от преди месец на плаж Росенец, Иванов изясни, че не са получили информация от НСО какъв брой коства защитата на Ахмед Доган.

Той разяснява и общинския консултант Иво Баев като сподели, че е въпрос на доверие, само че от ДСБ ще вземат решение проблема.

Лидерът на " Да, България! " разяснява и обстоятелството, че няма забележими дейности подхванати за премахването на яхтеното пристанище. " Чакаме Валери Симеонов да ни отговори на въпроса по кое време ще извърши обещанието си да унищожи това яхтено пристанище. И по кое време Зам.-министър Нанков ще поеме отговорност за подписа си с който е легализирал тази противозаконна и антиконституционна структура, трансформирайки яхтеното пристанище в аграрен парцел ", съобщи Иванов.

При обиколката си Иванов прикани и премиера Бойко Борисов да покаже ревизионните актове на Национална агенция за приходите за Лукойл , с цел да стане ясно по какъв начин се полза нефтеният колос. Неговата партия е завела дело и има решение на съда, постановяващо, че Национална агенция за приходите да даде информацията, само че това досега не се е случило.

Почти по същото време министър председателят Бойко Борисов показваше на зам.-министър Николай Ненков строящи се пътища и обясняваше, че Иванов би трябвало да се огледа в огледалото.
 Борисов даде обещание забавни решения за утешение на хората
Борисов даде обещание забавни решения за утешение на хората

Препоръчва на Христо Иванов да се огледа в огледалото

Сякаш в отговор на апела на Борисов Иванов да се огледа в огледалото, водачът на " Да, България " съобщи: " Г-н Борисов, стига сте се крил. Направете най-малко едно деяние с чест ".

Пред " Свободна Европа " Христо Иванов изясни за репликата на някогашния народен представител Димитър Ламбовски, с която той го намесва с името на предприемача Младен Михалев - Маджо.

По думите на Иванов той бил обезпокоен за сигурността на самия Ламбовски. бил обект на закани поради следствие на Антикорупционния фонд по случая " Осемте джуджета ".

Иванов твърди, че не е имал опция да беседва по-късно с господин Ламбовски и няма визия кой е индивидът, наименуван от него " той " в диалога.

Иванов отхвърли да познава Маджо и означи, че по всяка възможност преекспонирането на терзанието в реакцията му е опит на ГЕРБ да се възползват от обстановката.

Вчера в изявление за европейското издание на " Политико " водачът на " Да, България " и съпредседател на " Демократична България " съобщи, че Брюксел и Берлин би трябвало да поемат отговорност за това, че са помогнали българската правосъдна система и други основни институции да бъдат предадени в ръцете на олигархичната мафия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР