Лидерът на Да, България“ Христо Иванов коментира двучасовата среща между

...
Лидерът на Да, България“ Христо Иванов коментира двучасовата среща между
Коментари Харесай

Христо Иванов след срещата с ДПС: Ако съдебната реформа е правилната, няма значение с чии гласове

Лидерът на „ Да, България “ Христо Иванов разяснява двучасовата среща сред ПП-ДБ, ГЕРБ и Движение за права и свободи в Народното събрание. В нея участваха и ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ дружно с депутите Делян Пеевски и Йордан Цонев.

„ Трябва да има правосъдна промяна и ние би трябвало да поставим всички старания тя да се случи. А това е допустимо с гласовете, които могат да бъдат събрани в това Народно събрание “, съобщи Иванов във връзка на срещата, представен от БНР.

„ С кого да вършим правосъдна промяна ми кажете, в случай че има доста ясна аритметика на гласовете. Ние сме казвали постоянно, постоянно, че ще вършим правосъдна промяна. Не с кого, а каква! Ако тя е вярната, няма никакво значение с чии гласове “, сподели Христо Иванов и учотни:

„ Не приказваме за отмъщение и за вкарване на хора по лист в пандиза. Говорим за това да имаме без значение правораздаване. Независимо правораздаване не е, нито когато се натрупат каузи на трупчета и се пазят под миндера за момента, в който потрябват, нито за момента, в който потрябват и стартират да се вадят по същите политически съображения. Искаме и постоянно сме желали само това - самостоятелна прокуратура и самостоятелен съд “.

От записания диалог на съвещанието на Политическа партия стана ясно, че точно водачът на Демократична България води диалозите с Мустафа Карадайъ за конституционно болшинство.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР