Лидерът на Чеченската република Рамзан Кадиров даде съвет на милиардера

...
Лидерът на Чеченската република Рамзан Кадиров даде съвет на милиардера
Коментари Харесай

Мъск и Кадиров си размениха любезности заради Путин

Лидерът на Чеченската република Рамзан Кадиров даде съвет на милиардера Илън Мъск да не се съревновава с съветския президент Владимир Путин, а залогът да е Украйна. Кадиров извика американския предприемач в Чечения, с цел да се образова и " напомпа ". Това се споделя в известие, оповестено в Telegram канала на Кадиров.

" Илон Мъск, не бих те посъветвал да се състезаваш с Путин. Твърде разнообразни категории сте. И даже не става дума просто за бойни изкуства или джудо, да вземем за пример. Как си го представяш?! Ти си в аления ъгъл на кръга – предприемач и туитър блогър. Путин е в синия ъгъл - международен политик, пълководец, гръмотевична стихия на Запада и Съединени американски щати. Владимир Владимирович ще наподобява нелоялен, когато победи по-слаб съперник ", написа Кадиров в " Телеграм ".

" Затова би трябвало да се напомпаш и да се превърнеш от нежна Илона в брутална Илона. Предлагам да преминеш образование в няколко центъра в Чеченската република: Руски университет за специфични сили. Ще се върнеш като напълно друг човек, Илона, т.е. Илон ", уточни още чеченският водач като отговор на отправеното предизвикателство на Мъск.

Мъск се подигра на офертата на Кадиров да пристигна в Чечня да потренира, преди да приказва за пердах с Путин.

„ Толкова елитно образование би ми дало доста огромно преимущество. Ако го е боязън да се бие, ще употребявам единствено лявата си ръка. А тя даже не е мощната ми”, написа Мъск в Twitter по адрес на Кадиров.
ТЕМА преди 6 минути 52 преди 16 минути 318 преди 18 минути 384
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР