Лидерът на БСП-София и председател на групата на социалистите в

...
Лидерът на БСП-София и председател на групата на социалистите в
Коментари Харесай

Съболезнования към семействата и близките на загиналите при катастрофата изказа лидерът на БСП-София

Лидерът на БСП-София и ръководител на групата на социалистите в Столичния общински съвет Калоян Паргов сервира съболезнования към фамилиите и околните на починалите в злополуката край Своге през вчерашния ден и пожелава бързо и цялостно възобновяване на потърпевшите. За това оповестява пресцентърът на БСП-София.

За страдание, войната по пътищата продължава да взима жертви, показва Паргов. По думите му толкоз доста гибел в произшествия в България демонстрира, че нещо в страната ни не е наред,
Паргов показва вяра съответните органи да подхващат съответни и доста съществени ограничения както за определяне на действителните аргументи за злополуката край Своге, по този начин и за попречване на последващи сходни пъклен произшествия на пътя. "Дано да бъдат разследвани заслужено всички вероятни аргументи за случилото се в Искърското дефиле, да бъдат открити виновниците и те да понесат съответната отговорност с цялата суровост на закона.

Нека всички на пътя да бъдем виновни към отговорностите си, към хората към нас, към себе си и съвестта си - от ръководещите, които взимат решенията за поддръжка на пътната инфраструктура, през изпълнителите на ремонтите, през органите за надзор на придвижването до самите водачи ", декларира още Калоян Паргов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР