Лидерът на БСП-София и председател на групата на БСП в

...
Лидерът на БСП-София и председател на групата на БСП в
Коментари Харесай

Подариха на Фандъкова правилник за редене на павета

Лидерът на БСП-София и ръководител на групата на Българска социалистическа партия в СОС Калоян Паргов подари на кмета на Столична община Йорданка Фандъкова устав за редене на павета от 1936 година

" Подаряваме на госпожа Фандъкова устав за редене на павета от 1936 година, с цел да й служи като учебник ", съобщи Паргов по време на съвещанието на Столичния общински съвет.

" В началото на мандата казахме, че ще бъдем градивна съпротива и ще оказваме помощ. И тъй като станахме за посмешище с паветата по улиците през последните няколко месеца, по тази причина изнамерихме от архивите един устав за каменно-паважни настилки, който е от 1936 година ", изясни още Паргов.

 Пак поправят ремонтирания сектор от столичния бул. „ Дондуков”
Пак поправят ремонтирания сектор от столичния бул. „ Дондуков ”

За 2 месеца паветата са се разместили...

Според социалистът книгата освидетелства, че преди повече от 80 години предшествениците на територията на София явно са се вълнували от това по какъв начин би трябвало да се редят павета вярно и дейно, тъй че настилката да не бъде нарушавана.
Имайки поради непрекъснатите недоволства от паветата на жители и организации, Паргов предложи на Фандъкова Столична община да употребява книгата, с цел да черпи познания за това по какъв начин се редят каменно-паважни настилки.

 Общински съветници желаят неотложно преустановяване на контракта за ремонт на бул.
Общински съветници желаят неотложно преустановяване на контракта за ремонт на бул. " Дондуков "

Действията на Йорданка Фандъкова са явно неработещи съгласно общинарите

Според Паргов ремонтът на бул. " Княз Александър Дондуков " е дълга сага. " Като стартираме от неговото планиране, по-късно сагата с павета или асфалт, което забави плана. Някои играха и плажен волейбол върху пясъка, само че явно и това не оказа помощ, с цел да се оправим в период и качествено. Така че това нещо е като принос от групата на БСП-София в помощ на госпожа Фандъкова в тежката ѝ задача по запазването и пренареждането на паветата в София ", изясни Паргов.
По думите му липсва задоволително надзор и задоволително експертност в работата както на кмета, по този начин и на Столична община.

Лидерът на БСП-София прикани да се съблюдават разпоредбите, с цел да намалее възприятието за безотговорност, което провокира непоносимост у хората.

 Найлон вместо хидроизолация по новото трамвайно трасе на
Найлон вместо хидроизолация по новото трамвайно трасе на " Донкуков "

Ремонтът на " Дондуков " - със строителни способи, присъщи за предишния век
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР