Лидерът на БСП се изказа за проверките на Цанков камък,

...
Лидерът на БСП се изказа за проверките на Цанков камък,
Коментари Харесай

Корнелия Нинова проговори за проверките на "Цанков камък" и нападна Бойко Борисов

Лидерът на Българска социалистическа партия се изрече за инспекциите на " Цанков камък ", които ГЕРБ упорства да бъдат направени. Корнелия Нинова призна, че тази концепция е добра, само че атакува премиера Бойко Борисов. Ето какво написа тя на профила си във Facebook:

" Г-н Борисов, приветстваме желанието Ви да подадете сигнал до прокуратурата за " Цанков камък ", само че да не забравите да включите и себе си в него, тъй като планът, който започва при държавното управление на Сакскобурготски, завършва при Вашето първо държавно управление. Нещо повече: Вие прерязахте лентата на " Цанков камък " с думите: " Днес се открива един величествен план с най-модерната язовирна стена и уреди в Югоизточна Европа ".

Казвате, че първият Ви сигнал до прокуратурата бил затрупан. Ако незабавно не подадете сигнал против прокурорите, които са сторили това, значи просто си приказвате празни приказки. Говорите и за изхарчени милиарди за АЕЦ " Белене " и народен представител със свален имунитет от Българска социалистическа партия, който не е изпъден от Народното събрание. Г-н Борисов, по кое време ще изгоните от Народното събрание депутата от ГЕРБ Делян Добрев, който е със свален имунитет и повдигнато обвиняване, че е изхарчил непозволено държавни пари за " Белене ",след като планът беше спрян? И най-после: господин Борисов, нали не сте не запомнили, че в последните осем години, без една, управлявате вие? Защо всички отговорни не са в пандиза?

За Вас за всичко са отговорни предходните. Причините за неуспехите Ви са все някъде в предишното.

Безсилие, господин Борисов, изтощение да поемете отговорност за сегашното и да дадете вероятност на народа си за бъдещето. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР