Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви, че ще бъде внесено

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви, че ще бъде внесено
Коментари Харесай

БСП внесе подписка в АПИ за проверка на магистралите от независима европейска лаборатория

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова съобщи, че ще бъде импортирано искане със 79 подписа самостоятелна европейска лаборатория да ревизира избрани сектори на автомагистрали, осведомят от Българска социалистическа партия.

Това е деяние за връщане на нормалността в страната. Защото откакто Елена Йончева, Христо Проданов, Крум Зарков и Георги Свиленски внесоха същото искане преди седмица, от Камарата на строителите реагираха безусловно несъответстващо. Те желаеха оставката на тези депутати и сложиха период за подаването ѝ до 18 ноември. Заплашиха, че ще блокират Народното събрание и няма да ги позволен до работа. Това е фрапантно нарушение на нормите - и морални, и правни. Абсурдно е за европейска, естествена и правова страна това държание, сподели Нинова на влизане в АПИ, където дружно със зам.-председатели и депутати от ПГ на "БСП за България " внесоха още веднъж настояването за самостоятелна инспекция на автомагистралите.

Левицата желае инспекцията да се направи от самостоятелна европейска лаборатория, тъй като от АПИ са обяснили, че са правени към този момент инспекции на качеството на пътищата, само че по думите ѝ те са правени единствено по документи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР