Лидерът на БСП Корнелия Нинова съобщи в парламента, че в

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова съобщи в парламента, че в
Коментари Харесай

Съдебна охрана е търсила Корнелия Нинова в дома ѝ тази сутрин

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова заяви в Народното събрание, че в 7:30 тази заран в дома ѝ са пристигнали двама души от Съдебна защита, която по закон извършва наложително довеждане.



" Прокуратурата се опита да се намеси във вътрешнопартийните каузи на Българска социалистическа партия. Отказахме да се явим на разпит да дадем пояснения по какъв начин и за какво сме дали своят вот на Национален съвет. Очевидно прокуратурата е задействала последваща стъпка - наложително довеждане. Прокуратурата разшири обсега на призованите - с преброителите на Националния съвет. Карат ме да връчвам призовки. Няма да извърша това напътствие, с цел да изясняват за какво Кирил Добрев не е позволен на пленум, на който присъстваше. Сезирали сме посланиците на страните от Европейски Съюз. Вчера не получихме нито един логичен отговор от Гешев кои са политиците получавали пари в чували от КТБ, подадени от нас сигнали за обири и престъпления. Няма да стане по този начин. Преживели сме доста опити за вътрешнопартийни преврати. Няма да позволим да слагат Българска социалистическа партия на колене ", сподели Нинова.

Тя посочи, че всички тъжби от Кирил Добрев са разпределени на инцидентен принцип и попадат в ръцете на един и същи прокурор. Това е казус в правораздаването, добави Нинова.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР