Лидерът на БСП - Корнелия Нинова, празнува цели 29 години

...
Лидерът на БСП - Корнелия Нинова, празнува цели 29 години
Коментари Харесай

Корнелия Нинова се обясни в любов

Лидерът на Българска социалистическа партия - Корнелия Нинова, чества цели 29 години брак със брачна половинка си Димитър. Любовта им пламва още от студентските години, когато тя следва право, а той учи за инженер-химик, и от този момент са неразделни.

Съпрузите се срещат около по-голямата с 4 год. сестра на Корнелия, която в този момент живее в Англия. Всъщност те се знаели от дребни, тъй като са от Мизия, само че връзката им стартира по-късно в годините.

Двамата са майка и татко на наследник - Рафаел, който през днешния ден работи като финансов анализатор в американска банка и живее в Ню Йорк. По-рано през тази година той персонално се похвали в обществената мрежа на Facebook с жилището си, ситуиран в Манхатън, най-престижния квартал на Голямата ябълка. Там съседи са му едни от най-прочутите имена на днешния елит, измежду които попадат артистът Джордж Клуни, артистът Бон Джоуви, автомобилният играч на Формула 1 Луис Хамилтън и дъщерята на американския президент Доналд Тръмп - Иванка Тръмп.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР