Лидерът на БСП Корнелия Нинова поздрави младежката организация на партията

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова поздрави младежката организация на партията
Коментари Харесай

Нинова със силни думи към младите социалисти

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова поздрави младежката организация на партията за дейната роля в политиките на социалистите и постигнатото през последните години.
" Поздравявам Младежкото обединяване за силата, която вложихме дружно в последните 4 години в политиките за обществена правдивост и грижа за младежите.
Четири доста наситени години, с десетки срещи, акции, митинги, интернационалните прояви в отстояване на семейно подоходно облагане, грижа да децата, културен чек, младежка претовареност, помощ на възрастните хора ", напомни Нинова.
Настоящето ни изправя пред новите провокации на високите технологии, изкуствен интелект и екологичните проблеми. Това са тематики на бъдещето. Знам, че работите по тях и сте подготвени за тези провокации, изрази убеденост водачът на Българска социалистическа партия.
Тя посочи все по-важната роля на младите в партията. " Радвам се, че с измененията в Българска социалистическа партия дадохме опция на младите да вземат участие интензивно в политиката и да ползват нашите хрумвания на процедура като кметове, общински съветници, депутати и евродепутати ", сподели водачът на левицата.
Сега имате и лично младежко предаване в Българска свободна телевизия. Изпълнете го със наличие за проблемите на младите и грижа за тяхното бъдеще. Бъдете непримирими към несправедливостта, учете нови неща и се развивайте.
Бъдете непримирими към несправедливостта, учете нови неща и се развивайте, прикани Нинова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР