Лидерът на БСП Корнелия Нинова посети Благоевград по случай 104

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова посети Благоевград по случай 104
Коментари Харесай

Нинова: Атакуват ни, защото сме силни

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова посети Благоевград по случай 104 година от основаването на партията в града.

„ Имаме задача и тя не е единствено Българска социалистическа партия да побеждава, а да освобождаваме страната. Тя е превзета от една партия и един човек, който се разпорежда с нея като с бащиния. Да дадем храброст и самочувствие на хората. Ако народът се освободи от страховете си, самоуверено ще изрази и волята си. Трябва да му дадем тази храброст, тъй като няма кой различен ". Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в Благоевград, където партията празнува 104 години от основаването си. По думите й концепциите държат Българска социалистическа партия млада, тъй като са актуални- както преди 104 години, по този начин и днес-солидарност, правдивост, равни благоприятни условия, обществена страна и политика и национализъм. Тя добави, че годината, която изпращаме е била богата на политически събития и на страсти. „ Щастливи сме, че президентът, повдигнат от нас, встъпи в служба. Благодаря ви за напъните и работата- Румен Радев да стане президент и Илияна Йотова - вицепрезидент " - сподели тя.

Корнелия Нинова означи, че парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България е все по-силна и отстоява концепциите на левицата. " Ние свалихме ръководителя на Народното събрание Главчев, тъй като той жестоко наруши съществени правила на демокрацията и правовата страна. Атакуват мощния. Никой не нападна слаб съперник. Ние сме мощни сега. Затова не стопират офанзивите към нас. За първи път те имат същински конкурент. От гласувалите един милион българи, нито един не ни е напуснал ", безапелационна бе тя. За идната година, Нинова пожела на членовете на Българска социалистическа партия - Благоевград, да са здрави и да са смели, с цел да не се огъват пред компликациите.Общинската организация заявява цялостна поддръжка към Корнелия Нинова. Пожелаха й да не отстъпва и да продължава по същия метод.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР