Лидерът на БСП Корнелия Нинова попита премиера Бойко Борисов къде

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова попита премиера Бойко Борисов къде
Коментари Харесай

Нинова пита Борисов къде е водата на Перник, но забрави за дарението на БСП

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова попита премиера Бойко Борисов къде е водата на Перник. Упрека към него тя насочи от миньорския град по време на конференцията на социалистите. В същото време самата тя не помни за обещанието си да занесе бутилки с минерална вода в помощ на популацията в бедстващия град.

" Точно преди един месец Бойко Борисов сподели - до 30 дни водопроводът от Мало Бучино до Перник ще бъде подготвен. Дори се обзаложи с кмета Станислав Владимиров. Днес този месец изтече. Водопровод няма Нещо повече - вместо от чешмите, водата се лее по улиците ", съобщи Нинова. И продължи да припомня още от обещанията на властта: " Преди месец и половина Борисов съобщи: вършим държавен ВиК холдинг и даваме 1 милиард лева За капитал. Нито холдинг има, нито 1 милиарда лв. ". Нинова установи, че последвалите рецесии по други тематики са заглушили водната в Перник, само че това не анулира обстоятелството, че тя си остава.

Самата соцлидерка пък също даде обещание да подкрепи перничани, които са на воден режим към този момент месеци. За задачата се готвеше да провежда дарителска акция. Българска социалистическа партия щеше да носи минерална вода на хората там, с цел да имат най-малко за пиянство. Обещанието Нинова даде обществено след среща с локалната власт в Перник на 29 декември.

Тогава соцлидерката съобщи: " Положението е бедствено, предстоят тежки месеци и това, от което имат потребност хората, е вода. Затова ме помолиха и поемам този ангажимент да подпомогнем национална акция " Дари вода за Перник ". Обръщам се към всички - да бъдем съпричастни с перничани ”. Точно два месеца по-късно няма и диря от дарителска акция в града, признаха пред DarikNews.bg социалисти. Нито една бутилка минерална вода не е дошла от Българска социалистическа партия, потвърдиха и перничани.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР