Лидерът на БСП Корнелия Нинова покани в парламента общински съветници

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова покани в парламента общински съветници
Коментари Харесай

Жители от села на воден режим в парламента

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова предложения в Народното събрание общински съветници от Ботевград и поданици на Севлиево да приказват за казуса с водата.

Водата за промишлените клиенти и притежатели на автомивки в Ботевград е спряна от 20 януари , това съобщи общинският консултант от Българска социалистическа партия Николина Цолова.

Припомняме, че преди месец кметът на града Иван Гавалюгов разгласи, че язовир " Бебреш " е празен и се притеснява от режим на водата.

На трибуната в Народното събрание застана и Димитър Тонев, който живее в севлиевско село, и изясни, че всяка година, когато стартира сушата, 7-8 села остават без вода за две седмици , след това я пускат за няколко часа и след това отново две седмици са без вода.

Миналата година жителите на региона са пуснали тъжба за нецелесъобразно потребление на средства за ремонт на завеждащ тръбопровод, за който обаче популацията счита, че не е правилен, защото загубите на вода са били доста огромни.

Тонев означи, че не е партийно подвластен , а желае единствено казусът да се реши. Мъжът акцентира, че средствата за ремонт на водопреносната мрежа към момента са на изчакващ режим.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР