Лидерът на БСП Корнелия Нинова покани министър-председателя Бойко Борисов да

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова покани министър-председателя Бойко Борисов да
Коментари Харесай

Нинова покани Борисов: Идвайте в парламента по-често

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова предложения министър-председателя Бойко Борисов да идва по-често в Народното събрание.
" Почти година министър председателят не е стъпвал в Народното събрание. Дори мощните водачи от Вишеградската четворка не отиват в Европейски Съюз, преди да получат поддръжката на своите парламенти. Това дава самочувствие. Вие до момента не дойдохте да съгласувате нищо. Затова пък чухме, че който наскърбява народа, наскърбява един народ и цяла страна ", сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова .
В отговор ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов прикани Българска социалистическа партия да взе участие в дебатите за новата финансова рамка на бюджета на Европейски Съюз и кохезионната политика. Според него левицата сама се е изолирала от този развой.
Като триумф на председателството Цветанов уточни, че няма различен политик, който като Бойко Борисов се е срещнал за толкоз малко време с всички водачи на страни от Европейски Съюз и на страни от Западните Балкани. Той уточни, че заслуга на премиера е включването на тематиката за европейската вероятност за Западните Балкани в европейския дневен ред, което било значим фактор за сигурността в района.
В умозаключение Цветанов уточни, че в оставащите няколко дни от европредседателството ще се отчетат високи резултати и България ще получи признанието на европейските водачи. " Нямаше делегация от Европейски Съюз, която да не е дала заслуженото на България за това, което прави министър председателят и Министерски съвет ", приключи Цветанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР