Лидерът на БСП Корнелия Нинова подписа Меморандум за честни избори

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова подписа Меморандум за честни избори
Коментари Харесай

Нинова: Върховенството на закона и свободата са надпартиен въпрос

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова подписа Меморандум за почтени избори с 20 политически партии и неправителствени организации. „ Тук сме разнообразни хора, с разнообразни специалности и разнообразни убеждения, само че имаме една цел – да подсигуряваме съществена полезност на правовата страна и Конституцията – свободата на избора”, съобщи тя, откакто постави парафа си под документа.

По думите й върховенството на закона изисква отбрана и гаранция от доста хора. "Нека то да е в основата на нашите дейности по отношение на изборния процес”, прикани Нинова. Според нея това е надпартиен въпрос и е съществена полезност на българското общество, без значение от разнообразни партийни убеждения.

Нинова акцентира, че с опциите за покровители, наблюдаващи и продан на информация, както и сигнали за нарушавания на закона в изборния ден, ще се сътвори необятна мрежа, с която ще бъде обезпечено спокойствието на българските жители – че са предпазени и свободни да изразят волята си. „ Нека бъдем безкомпромисни към всеки напън, който се упражнява върху тях. За никого не е загадка, че някои хора се опасяват да излязат и да изразят волята си свободно. Искам да ги прикани – бъдете спокойни и свободни, излезте, гласувайте и изразете волята си. Тези избори са основни за бъдещето на Европа и на България и на всеки един от вас. Вярвам, че с общи старания ще се поздравим с победа на 26 май”, заключи Нинова.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР