Лидерът на БСП Корнелия Нинова пита останалите партии съгласни ли

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова пита останалите партии съгласни ли
Коментари Харесай

Нинова: Съгласни ли сте да замразим цената на газа за бита?

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пита останалите партии съгласни ли са да се замрази цената на газа за битовите консуматори. В профила си в обществената мрежа „ Facebook “ тя насочва и още два въпроса към политическите обединения - подготвени ли са с стратегия за обезщетения за бизнеса и желаят ли незабавна стратегия за обществена помощ на енергийно слабите.

По думите на Нинова, до момента в който служебният кабинет, ГЕРБ, „ Продължаваме промяната “ и „ ИТН “ се замерят с взаимни обвинявания за доставките на газ, цените порастват, хората се тревожат и зимата идва. Според нея е явно, че се търсят тяснопартийни дивиденти за изборите, само че никой не предлага решение в този момент и незабавно.

„ Пари има. Към шестмесечието в бюджета има 1.5 милиарда остатък. Ако партиите имат други решения, дано ги кажат “, написа още Корнелия Нинова.

Другите партии да кажат: Съгласни ли сте да замразим цената на газа за бита? Докато служебният кабинет, ГЕРБ, Политическа партия и Има Такъв Народ...
Posted by on
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР