Лидерът на БСП Корнелия Нинова определи катоабсурдно и неприемливо решението

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова определи катоабсурдно и неприемливо решението
Коментари Харесай

Корнелия Нинова определи като абсурдно решението на служебното правителство да удължи Бюджет 2022

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова дефинира катоабсурдно и недопустимо решението на служебното държавно управление да удължи Бюджет 2022 и през идната година.
Тя посрещна новината в Сливен, където се срещна с жители и с актива на партията.

„ Това решение значи заледяване на приходите и увеличение на цените. Ние държим да има нов бюджет за 2023 година, тъй като заледяване на финансите, значи – обедняване “,коментира Нинова и добави, че не одобряват причините на служебното държавно управление и ще упорстват в Народното събрание да се прегледат импортираните от тях законопроекти.

„ Дори да няма държавно управление, бюджет би трябвало да има “, добави тя.

Чуйте:

„ Целта на нашата партия в Народното събрание е да има работещ парламент и устойчиво държавно управление, което да реши едни от най-важните проблеми. На първо място слагаме обществената тематика. Внесли сме своите проектозакони “, сподели водачът на Българска социалистическа партия.

Чуйте:

Корнелия Нинова уточни, че продължат срещите си с жителите, тъй като задачата е да получат противоположна връзка, да схванат, какво мислят и какво чакат от партията в Народното събрание и да чуят рекомендациите им.
По думите й, жителите се интересуват от инфлацията, високите цени, ниските приходи и неналичието на предвидимост.

Чуйте:
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР