Лидерът на БСП Корнелия Нинова определи гнева на премиера Бойко

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова определи гнева на премиера Бойко
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Гневът на премиера е пресилен

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова дефинира гнева на премиера Бойко Борисов към европейската реакция за убийството на българската журналистка Виктория Маринова като преувеличен.

По-рано през днешния ден министър председателят изрази пред непознатите посланици у нас неодобрение от интернационалните реакции по отношение на убийството на журналиста Виктория Маринова. 21-годишен русенец е арестуван в Германия по съмнение за убийството, което не е обвързвано с работата на жертвата.

По думите на Нинова би трябвало да се замислим за реакцията.

" Като следващата неистина ще го окачествя и ще си повторя думите от понеделник, че сме обезпокоени от отрицателния облик на България, който се построи за тези няколко дни посредством изявления и позиции на европейска комисия, еврокомисари, Съвета на Европа, генералният секретар на Организация на обединените нации, това са извънредно съществени европейски институции и показаха терзания за облика  на България. На второ място, тогава споделих и в този момент дублирам - обезпокоени сме от високото ниво на престъпност в България, боязън и неустановеност в хората от възприятието за безотговорност и най към този момент, най неприятното за нас е, недоверието в институциите. Това е позицията ми от понеделник, дублирам я  и през днешния ден ", разяснява Нинова. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР