Лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви в декларация от парламентарната

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви в декларация от парламентарната
Коментари Харесай

Оградата по границата отново скара опозиция и управляващи



Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разгласи в декларация от парламентарната естрада, че държавното управление съзнателно укрива информация за корупция при градежа и използването на защитната ограда на границата с Турция. Българска социалистическа партия разполага с филм на журналиста и народен представител Елена Йончева за съществени нарушавания. Нинова настоя за оставката на вътрешния министър Валентин Радев и на вицепремиера Валери Симеонов.

Декларирам от името на парламентарната група на Българска социалистическа партия " За България ", че не можете да ни спрете, че ще поканим всички европейски посланици и ще им предоставим фрагментите от този филм и документите, които уличават държавното управление в корупция. Господин Борисов, към вас се обръщам, ще Ви осведомяваме особено по кое време и къде ще бъде излъчен този филм и чакаме да изпратите да ни арестуват 80 депутати от " Българска социалистическа партия за България ", уточни Нинова.

Йордан Цонев от Движение за права и свободи също поддържа казаното от социалистите. Тези неща са продължение на това самопризнание, на онази активистка на националистите, която подписа съглашение със съда, признавайки, че е взела участие в канал за мигранти. Ето го пътя на този канал. Разбирате ли, че съдружните ви сътрудници са в тази игра, съобщи Цонев.

Цветан Цветанов от ГЕРБ упрекна социалистите в разпространяване на подправени вести. Никой по никакъв метод няма да ограничи опцията, на който и да било депутат. Или в случай че можете да заведете всички тези 80 народни представители, да отидете и да сезират способените органи, както го направихте за всеки един съответен случай, когато сте имали задоволително информация, сподели Цветан Цветанов.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР