Лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви от парламентарната трибуна, че

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви от парламентарната трибуна, че
Коментари Харесай

БСП внася вот на недоверие към правителството за корупция

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разгласи от парламентарната естрада, че другата седмица левицата внася избор на съмнение към държавното управление поради корупция.

" Оставката и рухването на този кабинет е гаранция за разцвет на България и вероятност пред българския народ ", съобщи тя.
Българска социалистическа партия внася избор на съмнение против държавното управление на тематика корупция Това ще бъде пети избор на съмнение, който инициира левицата против кабинета „ Борисов 3 ”
Лидерът на Българска социалистическа партия разяснява, че съществуват най-малко три действителности сега в страната - първата е пандемията от COVID-19, втората е обществената и икономическа рецесия, която идва след нея, и третата - най-опасната - разрушаването на държавността. По думите й от ден на ден се ускорява чувството, че пандемията се употребява за политически цели.
Михаил Миков: Българска социалистическа партия изгуби левия си облик през последните години Битката за председателското място не се трансформира в съревнование на хрумвания, сподели някогашният "червен " водач
Нинова осведоми още, че през днешния ден от левицата ще внесат предлагането за анкетна комисия, която да откри обстоятелствата за закупуване на акции в ПИБ от държавната банка за развиване на занижени цени. До дни внасяме предлагането за парламентарна комисия за изчезналите 700 млн. лв. от хазната, в резултат на лобизъм, задкулисие и скрити сделки в хазарта, уточни още тя.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР