Лидерът на БСП Корнелия Нинова обвини управляващите, че узаконяват кражба,

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова обвини управляващите, че узаконяват кражба,
Коментари Харесай

Нинова: Узаконяват кражба чрез вкарването на общински проекти в бюджета

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова упрекна ръководещите, че узаконяват кражба, вкарвайки в бюджета планове на избрани общини.

" Вчера на обяд Министерството на финансите изпраща писмо до всички кметове до вечерта да си предадат плановете, които да бъдат включени в бюджета. Първо - в никакъв случай не са се включвали изчерпателно изброените планове. Включени един път, това значи край.

Това са плановете и всички други общини убиват, т.е. - всички хора, живеещи в общините, остават без комунални услуги, без вода, без ремонт на улиците и така нататък Поискахме да пристигна Асен Василев - виждате, че го крият. Ще създадем всичко допустимо това да не го допуснем.

Превръщаме се в страна от оня лист. Така беше по ПВУ, в този момент по този начин по бюджета - всичко вземат решение по оня лист, а не листата и потребностите на българските жители.

Те употребяват хаоса в този момент да си прокарат верния лист с верните общини за верните компании. Поредната кражба от бюджета за избрания лист.

Това беше предложение на ГЕРБ да се включи в бюджета изчерпателно листата с общините, които да получат финансиране. Надминаха и Бойко Борисов, който раздаваше тези пари с решение на Министерски съвет и от прозореца на джипката.

Тези желаят да си узаконят тази кражба в закона за бюджета, по тази причина корупцията става законна и няма преборване с това знамение ", съобщи тя в коридорите на Народното събрание.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР