Лидерът на БСП Корнелия Нинова обвини премиера Бойко Борисов, че

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова обвини премиера Бойко Борисов, че
Коментари Харесай

Нинова: Не е вярно, че евродепутатите на БСП са гласували срещу Унгария

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова упрекна премиера Бойко Борисов, че лъже как са дали своят вот евродепутатите от социалистическата партия в Европарламента за Унгария, съобщи Дарик. Това съобщи тя пред публицисти в Народното събрание откакто през вчерашния ден министър председателят разяснява в изявление, излъчено по водещите малките екрани, че във връзка с позицията на България по отношение на Унгария, депутатите на Българска социалистическа партия в Европарламента са дали своят вот за наказания против страната. 

" Ние имаме четирима евродепутати, от които единствено един - Сергей Станишев, е дал своя вот за наказания против Унгария ", посочи тя.

Нинова счита, че в този случай най-важното е по какъв начин България ще показа позицията си в Съвета на Европейски Съюз, където може да се постанова несъгласие и да се спре този развой. " Думата там има само министър-председателят Бойко Борисов ", уточни Нинова. " От неговите досегашни изказвания разбираме, че едно приказва в България, друго - там ", сподели тя.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР