"Лидерът на БСП Корнелия Нинова не подкрепя президента Румен Радев

...
"Лидерът на БСП Корнелия Нинова не подкрепя президента Румен Радев
Коментари Харесай

Елена Йончева: Корнелия Нинова не подкрепя Румен Радев, защото има договорка с Бойко Борисов за бъдещо управление

"Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова не поддържа президента Румен Радев за втори мандат, тъй като има сделка с Бойко Борисов. Г-н Радев съставлява директна опасност за това ръководство. Това е нечовечен удар против самата Българска социалистическа партия и ще отслаби резултатите на партията през април ", съобщи евродепутатът Елена Йончева по бТВ.
"Правим всички извода, че има сделка с Борисов - за бъдещо ръководство под някаква форма – държавно управление на спасението или наречено по някакъв различен метод ", добави тя.
"Това са мои догатки, учредена на обстоятелства ", посочи Йончева.
"БСП не излезе от Народното събрание, не излезе всеобщо на митингите... Да сте чули Нинова да взима отношение по Барселонагейт, за шкафчетата на Борисов - аз не съм чула ", изясни тя.
"Г-н Радев съставлява най-голямата заплаха за това властническо ръководство за господин Борисов. Едно служебно държавно управление ще направи проверка на всички корупционни покупко-продажби ", съобщи Йончева.
Тя разяснява и листите на Българска социалистическа партия, като акцентира, че е сюрпризирана от неналичието на ярки персони измежду водачите като проф. Иво Христов и Тома Томов.
"Надявам се, че главният аршин не е послушанието, а ясната професионална и гражданска позиция. След изборите ще се види дали са били положителни листите ", сподели още Елена Йончева.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР