Лидерът на БСП Корнелия Нинова направи три извода от обръщението

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова направи три извода от обръщението
Коментари Харесай

Според Нинова Доган ще подкрепи Борисов, ако ГЕРБ махне "патриотите" от властта

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова направи три извода от обръщението на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган към партийния хайлайф в четвъртък вечерта. Първият е, че Доган поддържа премиера Бойко Борисов.

" Борисов се тормози от напрежението в страната, избор на съмнение за корупция и разнобоя с патриотите и помоли Доган за помощ. И я получи. Доган поддържа Борисов ", се споделя в изказване на Нинова.

" За почетния ръководител на Движение за права и свободи патриотите в ръководството са неточност. Разбирайте в подтекст: махни ги и ние ще те подкрепим. Тоест, няма потребност от нови избори, има потребност от промяна в държавното управление на едните с другите ", счита Нинова. В него се показва още, че Българска социалистическа партия желае смяна на модела на ръководство, а не просто промяна на " патриотите " с Движение за права и свободи в държавното управление.

" Всички да пазим стабилността. Но коя непоклатимост? Стабилно се закриват лечебни заведения, устойчиво се подвигат цени на вода и ток. Стабилно сме първенци по корупция и най-бедни в Европа, устойчиво една каста става все по-богата, а народът все по-беден, устойчиво пораства броят на необразованите деца и устойчиво изчезваме като народ. Стабилно всеки месец има митинги против това държавно управление ", се споделя още в изказването.

Корнелия Нинова показва още, че избор на съмнение ще има, защото има решение на когреса на Българска социалистическа партия и парламентарната група ще го внесе. " Не сме в предходната обстановка с 38 депутати, която постановяваше да търсим гласове от Движение за права и свободи. Сега сме осемдесет и продължаваме напред. Очевидно оставаме единствената съпротива и опция. Хората да избират. Техният глас ще реши ", приключва изказването.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР