Лидерът на БСП Корнелия Нинова намекна, че премиерът Борисов и

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова намекна, че премиерът Борисов и
Коментари Харесай

Нинова свърза атаките срещу нея в БСП и 43-те милиона лева за Дупката на Гергов

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова загатна, че министър председателят Борисов и ГЕРБ финансират вътрешнопартийната съпротива против нея.
 Борисов даде 43 млн. лв. за Дупката на Българска социалистическа партия предприемача Гергов
Във фейсбук обява тя свърза подписката против назначението на изпълняващия длъжността основен редактор на в. " Дума " Йордан Мичев, подписана от 50 депутати и партийни членове и 12 някогашни и сегашни публицисти от вестника и отпуснатите на вчерашното съвещание на държавното управление 43,2 милиона лв. за така наречен " Дупка " на Георги Гергов във Варна.

Именно аленият предприемач е един от главните тартори на анти-Нинова лобито в Българска социалистическа партия. 

В обявата си в обществената мрежа водачът на Столетницата непосредствено показва, че кабинетът на Борисов е платил с парите на българските данъкоплатци над 4 пъти по-висока цена от действителната стойност на 3-те декара в центъра на морската столица.

Ето цялата обява на Нинова във фейсбук:

Равносметката за през днешния ден: ГЕРБ отхвърлиха предлагането ни да гласуваме закона за персоналната помощ. Внесохме го от дълго време в Народното събрание. Майките на деца с увреждания го чакат в палатките повече от пет месеца. За тях няма пари. Но държавното управление на Борисов не изчака и пет дни от решението на ГЕРБ Варна и през днешния ден даде 43 млн. лв. от парите на всички българи на един - Георги Гергов за " дупката " във Варна (казват, че оценката била 10 млн). И напълно " инцидентно " се появи подписка, отпред с Гергов, против Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия поради промяната на изпълняващия длъжността основен редактор на в. " Дума ". Интересна подписка от претендиращи да бъдат крайни левичари, претенденти за постове и тежки олигарси. Изводите са за вас. За нас остава волята да продължаваме напред.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР