Лидерът на БСП Корнелия Нинова категорично се противопостави на предложението

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова категорично се противопостави на предложението
Коментари Харесай

Нинова за орязването на болничния: Наказват се изрядните работници

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова изрично се опълчи на предлагането на ръководещите, което планува първият ден от болничния да не се заплаща. В декларация от името на парламентарната група тя упрекна ГЕРБ и „ Обединени патриоти “, че са взели решението „ отвън институционалното място “ , което е Националния съвет за тристранно съдействие.



Днес Движение за права и свободи също се опълчи на концепцията, а съдружните сътрудници започнаха да си трансферират един на различен нейното авторство. ГЕРБ настояват, че предлагането за това са създали Патриотите, а те от своя страна, че първи са били от Министерство на финансите.

Идеята пък има за цел да се оправи с казуса, обвързван с нарастването на разноските за държавния бюджет, които отиват за излащане на подправени болнични.

-->

„ Вие признавате безсилието на държавното управление да се оправи с подправените болнични “, разкритикува Нинова от парламентарната естрада. Според нея, в случай че сходно законодателно предложение бъде утвърдено, то ще накаже само изрядните служащи. „ Това е допустимо най-несправедливото решение , което сте взели. От „ Българска социалистическа партия за България “ изрично се противопоставяме “, аргументира се тя.

Нинова прикани и всички работещи в България „ да не одобряват безмълвно “ отнемането на „ следващото им право “ и увери всички, че ще получат парламентарната и политическа поддръжка на опозицията за това.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР