Лидерът на БСП Корнелия Нинова иска край на прехода. Грижата

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова иска край на прехода. Грижата
Коментари Харесай

Нинова плаши управляващите с Румен Радев и ВКС

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова желае завършек на прехода. " Грижата ни е за държавния интерес и по какъв начин той би трябвало да се пази ", съобщи тя по време на дебатите по Закона за концесиите.

Корнелия Нинова даде обещание да сезира Върховната касационен съд и президента Румен Радев за концесиите.

Българска социалистическа партия дава обещание грижа за националния суверенитет.

" Винаги сме били за това, че има подписани концесии в ущърб на страната ", съобщи Юлиян Ангелов от Оперативна програма като разясни, че такива са концесионните контракти на Българска социалистическа партия.

" Не сме тези, които 45 години са строили за друга страна , изпълнявайки всичко каквото се каже от Москва ", заяде се той. Българска социалистическа партия се влияели от Русия .

Патриотът не пропусна и Движение за права и свободи , които управлявали с алените, а изпълнявали други ползи. От Движение за права и свободи реагираха с подигравка поради конспирациите на патриотите.

Данаил Кирилов от ГЕРБ пък не схваща смисъла на закона , препоръчан от алените. " Трудно ми беше да го плана и търсих неговото систематично пояснение и връзка със законодателството ", уточни герберът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР