Лидерът на БСП Корнелия Нинова е станала доброволно санитар в

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова е станала доброволно санитар в
Коментари Харесай

Нинова заработила тайно в COVID отделение

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова е станала непринудено санитар в Коронавирус поделение на УМБАЛ " Св. Анна ", съобщи Дарикнюз. Информацията е била доказана от пресцентъра на партията.

Нинова обаче не се труди в отделението на някогашния здравен министър доктор Петър Москов, прецизираха от " Позитано " 20.

Соцлидерката кара смени на санитарка от 23 ноември до в този момент, като не е прецизирала по кое време счита да напусне болничното заведение.

Нинова прави всичко, което прави един санитар - обгрижва по-тежко болните, изхвърля отпадъците, носи медикаменти, описаха от екипа й. Информацията не е оповестена обществено по категорично нейно предпочитание, тъй като е държала да остане тайно. По тази причина няма и фотография, документираща нейното доброволчество в Коронавирус отделението.

Нинова останала доста удовлетворена, че първата седмица от включването й в доброволческата акция на Българска социалистическа партия не е била разконспирирана.

Тя работи в цялостно защитно облекло, заради което е съумяла да резервира в загадка наличието си в болничното заведение. Вчера обаче е била разпозната в болничното заведение по време на промяната й. Заради графика й на санитарка Нинова идвала единствено за малко в Народното събрание, написа още Дарикнюз.

Изборът й да се включи като доброволка тъкмо в " Света Анна " бил поради потребността от личен състав там и огромния брой разкрити кревати за заболели от ковид. Самата соцлидерка към този момент изкара COVID-19 при започване на ноември и бе лекувана в инфекциозната клиника на ръководената от ген. Мутафчийски ВМА. Точно тогава породи и най-голямата рецесия за свободни места в лечебните заведения, а публичните реакции против Нинова в огромната си част бяха отрицателни точно заради обстоятелството, че тя незабавно бе настанена в независима стая във ВМА.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР