Лидерът на БСП Корнелия Нинова е готова с подкрепа за

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова е готова с подкрепа за
Коментари Харесай

Корнелия Нинова дава рамо за Манолова, но под условие

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова е подготвена с поддръжка за Мая Манолова, само че с условия . Пред градския пленум тя сложи въпроси към претендента за кмет. Въпросът е в каква степен Мая Манолова ще припознае нашата платформа , посочи водачът на Българска социалистическа партия.

Победата в София по всички прогнози, изследвания, настроения, е допустима , изясни Нинова. Победата зависела от концепциите, личностите и екипната работа. Човек с огромно доверие, който е почитан от Българска социалистическа партия, само че може да събере и спомагателна поддръжка отвън нас с ясни задължения към софиянци и с нашата мощ като партия и екип, може да бъде сполучлив модел за продобиване на София , уверена е водачът на Българска социалистическа партия.
 Паргов убеждава, че Мая Манолова ще сплоти леви и десни столичани
Паргов убеждава, че Мая Манолова ще сплоти леви и десни столичани

Червените вземат решение през днешния ден дали поддържат Мая Манолова за кмет на столицата

Ако изберем Мая, личността е доста значимо нещо, съобщи още тя. Бих желала Мая да отговори на въпроси и да поеме задължения , тъй като над всеки един от нас стои политиката на Българска социалистическа партия , добави Нинова.

Тя желае отговори дали като кмет Манолова ще работи почистването на София да се разпорежда на общинско сдружение. Дали тяще вкара гратис прилагане на превоз със зелен билет, ще вкара ли видеонаблюдение по спирки, детски градини и подлези. Дали ще има стипендии за студенти и учащи, ще обещае ли да не се подвигат налозите, ще преразгледа ли концесията на " Софийска вода ", пита още Нинова.
 Манолова може да бие ГЕРБ в София, безапелационен Свиленски
Манолова може да бие ГЕРБ в София, безапелационен Свиленски

Днес Българска социалистическа партия - София взема решение дали да поддържа някогашния омбудсман

Това е нашата политика, посочи соцлидерът. " Единството на хрумвания, персони и екип, може да се реализира единствено в случай че се обединим към концепциите, към платформата ", акцентира тя. " Ние още не сме чули нейната, само че аз бих сложила по този начин въпроса - в каква степен тя ще припознае нашата платформа ", настоя Корнелия Нинова.
 Няма напрежение сред мен и Манолова, посочи Нинова Обновена
Няма напрежение сред мен и Манолова, посочи Нинова

На 11 септември ще стане ясно дали Българска социалистическа партия поддържа Мая Манолова
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР