Лидерът на БСП Корнелия Нинова беше в Народното събрание, въпреки

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова беше в Народното събрание, въпреки
Коментари Харесай

КОРНЕЛИЯ НИНОВА РАЗКАЗА ЗА КАТАСТРОФАТА: Станала на столичната улица Шипка! След силния удар станало ясно, че лъскавият Мерцедес няма...

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова беше в Народното събрание, макар че не се е възстановила след пътния случай, който претърпя преди два дни. Тя призна, че гласуването на президентското несъгласие върху измененията в Закона за запазване на околната среда е доста значимо и по тази причина си е разрешила да наруши съвета на лекарите и да прекъсне отпуската си за малко. Ето описа й за злополуката на столичната улица "Шипка ".

Корнелия Нинова - ръководител на Българска социалистическа партия: Това е улица, по която се кара постепенно, колата пред нас спря ненадейно, без забележима причина, няма светофар, няма нищо и ние спряхме след нея и внезапно последва този мощен удар откъм гърба, ние ударихме предната начело, тъй че след това и напред и това е. 4 коли, една в друга. Имам мозъчно разтърсване и откъм гърба на врата строшен шип. Разбрах от участниците, че мерцедесът, който ни е блъснал мощно не е имал спирачен път въобще. Ударът беше мощен. Две седмици ще не присъствам, пристигнах единствено поради ветото, тъй като е значимо това гласоподаване и от почитание към президента.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР