Лидерът на БСП Корнелия Никова коментира, че в последтните дни

...
Лидерът на БСП Корнелия Никова коментира, че в последтните дни
Коментари Харесай

Корнелия Нинова, БСП: Бойко Борисов създаде тази каша

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Никова разяснява, че в последтните дни се прави най-голямата досега офанзива против Конституцията на България. Тя съобщи пред медиите в Народното събрание, че социалистите са предложили друга форма на ръководство, само че за жалост не са били чути.

“Трябваше да се съберем всички, да уточним целите и да излъчим надпартийно държавно управление, без водачи и политически фигури ”, съобщи Нинова.

Според нея бюджетът би трябвало да приоритет номер едно, само че по него не се работи, макар че датата 10 юни, на която изтича периода на удължението му, чука на вратата.

“Бюджетът на Радев е неуместен с 6,7% недостиг и никой няма да го одобри ”, съобщи водачът на Българска социалистическа партия. Тя сподели също, че първите и вторите не се занимават с бюджета, тъй като той зависи за тях от болшинството, което ще се събере към кабинета.

“Отговорността е единствено на Бойко Борисов, той сътвори тази каша, той насъска партиите една против друга ”, безапелационна беше Корнелия Нинова.

На въпрос за ролята на президента Радев, тя съобщи, че вижда, че той бави втория мандат. За Нинова той не извършва ролята си на обединител и посредник сред политическите сили, а прави опити да ги разедини, с цел да продължи да ръководи служебното държавно управление.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР