Лидерът на БСП и вицепремиер Корнелия Нинова обърна фокуса на

...
Лидерът на БСП и вицепремиер Корнелия Нинова обърна фокуса на
Коментари Харесай

Нинова: Нямало как да изнасяме танкове, защото не произвеждаме

Лидерът на Българска социалистическа партия и вицепремиер Корнелия Нинова обърна фокуса на въпроса какво тъкмо се товари в България на украинския товарен аероплан към… Бойко Борисов. Ресорната вицепремиерка видя за подходящо да се хване за 2 думи на някогашния министър председател и му се подигра, че не знаел какво се създава в България.

„ В последните дни да не сме оповестили конкурс по надхитряне за оръжия? Ако има подобен, през днешния ден Борисов го завоюва. Казал, че изнасяме танкове и БТР за Украйна. Абе, може ли 10 години да си министър председател и да не знаеш, че България в никакъв случай не е произвеждала танкове, а БТР не се създават към този момент над 20 години, откогато „ Бета “ Червен бряг затвори? И в случай че това не си го научил като министър председател, най-малко в казарма не си ли ходил? “, написа Нинова.

В мненията под поста ѝ обаче доста консуматори акцентират, че има огромна разлика в това дали произвеждаме или изнасяме танковете.

Венцислав Лаков, дълготраен боен публицист и някогашен народен представител, изясни на Нинова, че в действителност и БТВ-и не сме произвеждали. „ В Червен бряг правехме МТЛБ. Оправете поста “, прикани той.

На Нинова дава отговор и журналистът Евгени Петров: „ Това, че не произвеждаме танкове и БТР-и не значи, че ги нямаме и не можем да ги пратим в Украйна. Така преди години подарихме 150 танка на Скопие, а БТР-ите се чудим какво да ги вършим и ги продаваме по 2 лв. парчето. Изобщо, що не се разберете с Борисов като мъже? “, пита той. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР