Лидерът на британската Пария на Брекзита Найджъл Фараж каза днес,

...
Лидерът на британската Пария на Брекзита Найджъл Фараж каза днес,
Коментари Харесай

Найджъл Фараж предупреди за готвена сделка капан, против ново отлагане на Брекзит

Лидерът на английската Пария на Брекзита Найджъл Фараж сподели през днешния ден, че Англия и Европейският съюз наподобяват подготвени да преодолеят разликите си и идния месец да подпишат ново съглашение за бракоразвод, което ще остави Обединеното кралство в клопката на Европа, съобщи Асошиейтед прес, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Да ни остави вътре в капан беше цел на Барние през цялото време ", съобщи той, визирайки основния договарящ на Европейски Съюз Мишел Барние.

Според Фараж, Европейски Съюз се опасява, че " Англия бяга от митническия съюз, бяга от разпоредбите на единния пазар, и ние ставаме по-конкурентоспособни и по-богати отвън Европейския съюз, в сравнение с вътре в него ".

По мотив конференцията в Люксембург в понеделник, на която английският министър председател Борис Джонсън отхвърли да участва, водачът на Партията на Брекзита назова министър-председателя на Люксембург Ксавие Бетел " шушумига ". Бетел имаше за цел " да унижи ритуално английски министър председател по най-изумителен метод ", разяснява Фараж. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР