Лидерът на британската опозиция Джереми Корбин обяви, че е видял

...
Лидерът на британската опозиция Джереми Корбин обяви, че е видял
Коментари Харесай

Разкриха тайни документи във Великобритания


Лидерът на английската съпротива Джереми Корбин разгласи, че е видял отчет, който свидетелства за митнически инспекции сред Англия и Северна Ирландия, заяви The Telegraph.

Лидерът на лейбъристите разгласи, че това опровергава изказванията, че няма да има граница по Ирландско море. Проверките са по съглашението сред Англия и Европейски Съюз за излизането на страната от групата.

„ Премиерът твърди, че няма да граница по Ирландско море. Това просто не е правилно. Неговата договорка с Европейски Съюз ще бъде пагубна за бизнеса. Поверителният отчет на държавното управление удостоверява това “, съобщи Корбин.

Споразумението с Европейски Съюз планува основаването на регулаторна зона в Ирландия, която ще обгръща всички артикули, държейки Северна Ирландия в митническата зона на Англия, вместо в тази на Европейски Съюз. Британски представители към този момент оповестиха, че компаниите от Северна Ирландия ще би трябвало да попълнят експортни формуляри, с цел да внасят артикули на английска територия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР