Лидерът на британската опозиционна Лейбъристка партия Джереми Корбин заяви днес,

...
Лидерът на британската опозиционна Лейбъристка партия Джереми Корбин заяви днес,
Коментари Харесай

Джереми Корбин предпочита нови избори пред втори референдум за Брекзит

Лидерът на английската опозиционна Лейбъристка партия Джереми Корбин съобщи през днешния ден, че избира избори пред втори референдум за Брекзит, съобщи Ройтерс. На започващия през днешния ден годишен конгрес на лейбъристите в Ливърпул ще бъде разисквано дали партията да поддържа концепцията за втори референдум за Брекзит.

 © Българска телеграфна агенция
" Ние бихме предпочели общи избори, след които ще можем ние да договаряме бъдещите връзки с Европа. Но дано първо забележим какво ще стане на конгреса ", сподели Корбин в ефира на Би Би Си.

Корбин сподели, че в случай че лейбъристите договарят с Брюксел, биха пробвали да реализират комерсиално съглашение с митнически съюз с Европейски Съюз, с цел да няма потребност от твърда граница на остров Ирландия.

Въпросът с бъдещата граница сред Република Ирландия и Северна Ирландия е един от най-трънливите в договарянията за Брекзит, означи Ройтерс.
 "Сънди Таймс ": Съветниците на Мей са почнали обмисляне на предварителни избори
Съветниците на английския министър председател Тереза Мей са почнали изключително обмисляне на предварителни избори през ноември, оповестява вестник Сънди Таймс. Целта...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР