Лидерът на британската опозиционна Лейбъристка партия Джереми Корбин беше посрещнат

...
Лидерът на британската опозиционна Лейбъристка партия Джереми Корбин беше посрещнат
Коментари Харесай

Джереми Корбин беше посрещнат като рок звезда на фестивала в Гластънбъри

Лидерът на английската опозиционна Лейбъристка партия Джереми Корбин беше посрещнат като рок звезда на музикалния фестивал в Гластънбъри, Англия. Пред множеството нощес той съобщи, че милионите младежи, които са дали своят вот за него, няма да бъдат принудени да мълчат и да стоят настрани, заяви Българска телеграфна агенция, като цитира " Ройтерс ".

" Отписан " като като крайноляв и без шансове преди изборите на 8 юни, Корбин притегли голяма поддръжка от младите на възраст сред 18 и 24 години, с помощта на която партията му съумя да лиши премиера Тереза Мей от безусловно болшинство в Народното събрание.

Популярността на 68-годишния политик на събитието във фермата Уърти можеше да се мери по броя на плакатите в негова поддръжка и тениските с неговото име. Те с лекост надхвърляха тези с най-големите имена на музикалния конгрес - " Рейдиохед ", " Фу файтърс " и Ед Шийран. Скандирания " Джереми Корбин " отекваха на най-големия фестивал навън в света, отбелязва " Ройтерс ".

Корбин, който се появи на сцената сред английския реализатор Крейг Дейвид и американското рап дуо " Рън дъ джуълс ", съобщи, че е бил горделив да поведе лейбъристите на избори, донесли най-голямата победа на партията от 1945 година.


© Dylan Martinez, Reuters

Опозиционният водач, който бе поканен от създателя на фестивала Майкъл Ийвис, означи, че Гластънбъри е за хора, сплотяващи се в поддръжка на дела като отбраната на околната среда.

" Има единствено една планета, въпреки Доналд Тръмп да има вяра, че някъде има и друга ", сподели Корбин.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР