Лидерът на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на

...
Лидерът на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на
Коментари Харесай

Борисов с нов вариант за изход от ситуацията със спора за външния министър

Лидерът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г излезе с нов вид за излаз от обстановката със разногласието за външния министър.

Преди 9 месеца се разбрахме на ротацията да се разменят по следния начин - Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова да е министър председател, а Денков министър на образованието. В този кабинет имаме единствено 1 министерство - Министерство на външните работи. Ако не желаят тя да остане, ще излъчим различен външен министър в министерството, в което сме се разбрали с тях ", съобщи той пред публицисти.

Той изрази подготвеност да се откаже от предварителната сделка за разбор на регионалните шефове и промяната им - сега имат единствено 9 и няколко заместници.

" Готов съм да отстъпя доста неща. Това е огромна отстъпка на. Като правихме регионалните шефове се разбрахме, че ще се мисли. Но в случай че това ще сътвори напрежение в ръководството, няма да го вършим ", изясни той.

Борисов се ядоса и от утринната изява на Лена Бориславова  Лена Бориславова Лена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и и изказванията й. И акцентира, че персонално той е имал " другарски и комфортен диалог с ". Той е сюрпризиран от нейната осведоменост.

" Всеки ден с Петков, Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има и Пеевски идва. Обикновено всеки идва с и водят извънредно другарски диалози. Данчо Йорданов и са неразделни. 2 месеца не си говорех с и ми го докара Данчо Цонев да се сдобряваме ", продължи Борисов.

 

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР