Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев направи на пух и прах

...
Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев направи на пух и прах
Коментари Харесай

Лидерът на БОЕЦ направи на пух и прах ”Медицински одит” заради съпругата си

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев направи на пух и прахуляк Изпълнителна организация ”Медицински одит ” поради брачната половинка си, на която е трябвало да се извърши трансплантация на бъбрек. От години дамата е на хемодиализа и единствено интервенция може да избави живота й. При съществуване на донор, процедурата е била отказана. От ”Медицински одит ” декларирали, че дамата е получила ”адекватна здравна помощ ”.
След мнение на здравната ревизия, Георгев разкри безумното мнението на " Медицински одит ", Георги Георгиев ядосан описа:

НЕ съдебна техническа експертиза ГЛУПАВИ, КОРУМПИРАНИ съдебна техническа експертиза, КОЕТО Е ПО-ЛОШО!

До в този момент се въздържах да разясня лекари. До в този момент. Имаме прелестни експерти, които безусловно вършат чудеса, реверанс, само че имаме и лекари, приключени изроди, които са способни за пари и постове да продадат душите си. И няма значени какъв брой човешки живота са избавили, значимо е какъв брой хора са умъртвили. А най-големите изроди са политиците ни, по чието разпореждане и чадър лакарите-изроди източват парите за болните и убиват болните, като ги лишават от лекуване.

Получих отговора на Медицински одит по моят сигнал за отвод на лекуване за брачната половинка ми, Мариела. От министерството на опазването на здравето са упражнили голям напън, с цел да бъдат замазани и скрити нарушаванията и опитите брачната половинка ми да бъде убита, като бъде лишена от лекуване. Повече от 10 дни отчета е крит от шефа на МО - Златица Петрова, вместо да ми бъде изпратен. Написаното в този отчет е чиста подигравка и безспорни неистини. След като повече от година и половина умишлено, систематично и последвователно на брачната половинка ми неведнъж и бе отказвано лекуване, в отчета се твърди, че през октомври предходната година е извършена плазмафереза, за " възстановяване на бъбречната функционалност "!

НА КОИ БЪБРЕЦИ, БЕ, БОКЛУЦИ ДОЛННИ, ТА ВИЕ Я ДОКАРАХТЕ ДО ТАМ, ЧЕ ТЯ НЯМА БЪБРЕЦИ! Какви " функционалности " откакто бъбреците и не работят и тя е на хемодиализа три пъти седмично?! Не заболяването, вие унищожихте бъбреците и с вашето съзнателно безучастие.

ЗАЩО НЕ Я ЛЕКУВАХТЕ ЕДНА ГОДИНА И ПОЛОВИНА ПРЕДИ ТОВА? ЗАЩО НЕ НАПРАВИХМЕ ПЛАЗМАФЕРЕЗАТА КОГАТО ИМАШЕ БЪБРЕЦИ? Година и половина откакто бе диагностицирана и бяха открити антитела в кръвта и, ние се борехме да отложим края и да удължим живота на органите и. Една година и половина бъбреците и, въпреки и повредени работеха и тя имаше късмет да удължи живота им, както и своят живот и да създадем трансплантация. През цялото това време бяхме лъгани, че плазмафереза не може да бъде направена, че няма финансиране, че в България не може и гледаха безучастно по какъв начин органите и биваха " изяждани " от вътре. И откакто бъбреците и завършиха и с помощта на натиска и поддръжката на другари и съидейници принудихме " системата " да създадем три курса плазмафереза (при нужни от 5 до 8 курса).

И още веднъж два пъти и бе отказвано лекуване. И чак откакто за случая се разшумя по медии и в обществената мрежа, и като наритах капутите и мишките по министерство и организации си отбиха номера. И това назовават " съответна грижа и лекуване ", както и " цялостна, навременна и качествена здравна помощ ". За година и половина, през което време беше лишена от лекуване антителата в кръвта и се усилиха двойно, бъбреците и завършиха, сърцето и е повредено, а възможностите ни за трансплантация са сведени съвсем до нула. Това е " цялостната, навременна и качествена здравна помощ ", която получихме. Заедно с доста неистини, сълзи и тъга.

Не е задоволително единствено да споделяме проблемите, би трябвало и да разобличаваме свинете и техните прислужници. Отговорен за репресиите и отводите за лекуване на Мариела е доцент Буланов - зам. шеф Медицински действия в Александровска болница. Този човек е измамник и страхливец. Той е работил под напън и в осъществяване на заповедите на зам. министър Бойко Пенков, а този измамник и страхливец е изпълнявал директна заповед на Буда - " тия да ги няма ". А шефката на МО, Златица Петрова замита следите и покрива закононарушенията им. И мога да потвърдя всяка своя дума. И какво от това? Свинете владеят цялата страна и всички институции и знаят, че могат да крадат, лъжат и убиват безнаказано. Но отмъщение би трябвало да има. И когато институциите не работят намираш други способи.

Трябва, другояче губиш себеуважението и вярата си, а друго май не ни остана. Ще си платят за всичко, това към този момент е персонална моя грижа. Важното е и истината да бъде казвана, само че най-важното е да не се отхвърляме и да продължим да се борим. И в тази битка би трябвало да осъзнаем, че не спечелим ли нея - Голямата борба против свинете и мафията, всички сме обречени. Когато се преборим с това зло, тогава всеки ще откри и решение за своят персонален проблем. Това е метода и БОЕЦ водим тази борба. И още нещо, преди два месеца подадохме докумнети в Комисията за лекуване в чужбина. Два месеца безмълвие. Чакаме отговора и в случай че се окаже, че в чужбина може да бъде лекувана, тогава някой би трябвало да отговори за какво в България не може и какво и КОЙ пречеше това да се случи през последните две години!
Продължаваме.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР