Лидерът на Боец Георги Георгиев напомни, че инициативата е започнала

...
Лидерът на Боец Георги Георгиев напомни, че инициативата е започнала
Коментари Харесай

Гражданско движение ”Боец” организира протест пред Президентството

Лидерът на " Боец " Георги Георгиев подсети, че самодейността е почнала през предходната година. Георгиев акцентира, че от придвижването са протестирали и пред Съдебната палата. Според него тогава надслова беше: " Нова година - без каскет ". Сега го допълнихме - " Нова година - без каскет, без фуражки и без зелени чорапи, импийчмънт на Радев.

 

Георги Георгиев сподели, че чака " успеха на Украйна във войната против Русия, премахване на Гешев, съд и затвор за Борисов, за Пеевски, както и реализация на действителна правосъдна промяна и битка против корупцията ".

 

От " Боец " показаха, че елхата ще остане пред постройката на президентството и в идващите дни.

 

Ето цялостния текст на позицията на Групово дело " Боец ":

 

 

Традиционно към този момент БОЕЦ слагаме своята новогодишна елха с пожелания и задания за осъществяване, които стоят пред нас за идната година! В края на 2021г. елхата бе пред правосъдната палата под надпис „ Нова година – без Каскет ”. Сега към пожеланията за премахване на основният прокурор, която борба продължаваме прибавяме и задачата за импийчмънт на Радев.

През 2022г. Радев има решаваща роля за възобновяване на властта на мафията и развиването на путинизма. Той е част от статуквото на Движение за права и свободи, ГЕРБ и кремълската пета колона.

Ще се съберем пред фонтана на президентството, ще украсим нашата елха, ще повторим причините и борбите ни от миналата година и ще отправим пожеланията и поръчките на жителите за дейности през идната година!

Гражданите могат да носят своите „ дарове ” за Радев и мафията да ги закачим и сложим под елхата!

Битката продължава!

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР